sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Ce rochie de mireasa alegi ?


In ziua nunţii, orice fată îşi doreşte să fie cea mai frumoasă mireasă. Căutarea rochiei de mireasă este cel mai important moment pentru viitoarea mireasă. Toate fetele se confruntă cu aceeaşi problemă: nu ştiu ce model de rochie o avantajează?! Am decis sa vin in ajutorul tau cu cateva sfaturi.
În general, rochiile din magazine sunt lucrate în serie, fără a pune în valoare corpul si personalitatea viitoarei mirese. În marea majoritate a cazurilor, sfatul unei prietene sau al unei mamici este hotărâtor pentru alegerea modelului rochiei, după îndelungi căutări. Mama sau prietena sunt, poate, pentru prima oară în această situaţie, de acAdăugaţi o imagineeea recomandăm să apelaţi la specialişti dacă pretenţiile voastre sunt mai mari.
Designul clasic îmbinat cu tendinţe moderne, materiale de cea mai bună calitate, croiala şi cusături personalizate vor face ca rochia ta să fie cu adevărat unica şi să-ţi ofere confortul şi eleganţa de care ai nevoie în cea mai frumoasă zi din viaţa ta.
  • Mireasa de înălţime mai mică compensează foarte bine cu câteva falduri pe vertical, ştiut fiind faptul că o linie verticală înalţă. În cazul în care talia este slab conturată, se foloseşte corsetul pentru o uşoară subţiere şi este recomandată fusta, foarte amplă, pentru a crea o diferenţă între şold şi talie; o iluzie optică de fapt. La un gât lung este recomandat gulerul stil căzăcesc sau tunica, iar la cel scurt, un decolteu amplu, umerii goi şi părul ridicat în coc.
  • Pentru o mireasă plinuţă sunt recomandate corsetele care formează talie, neapărat un decolteu larg pentru a pune bustul în valoare şi o fustă semiclos la care volumul începe de la şold în jos. Miresele înalte şi cu talie subţire sunt cele mai norocoase, deoarece ele pot purta aproape orice formă de rochie, având bineînţeles grijă la ceea ce trebuie ascuns sau pus în valoare. Un picior frumos este foarte interesant când se vede în mod decent prin crăpătura fustei. Problema picioarelor mai scurte se rezolvă printr-o trenă cât mai lungă şi câteva falduri verticale. În cazul umerilor înguşti este binevenită croiala cu umărul gol şi prinderea la spate după gât. În cazul celor mai laţi, decolteul numit “bărcuţă” ascunde umerii. Sânii mici se compensează cu tot felul de bureţi cusuţi pe interiorul rochiei, deci nu trebuie să vă faceţi probleme că rochia nu se va aşeza frumos pe bust!
  • Miresele gravide, dacă ajung pe mâini bune, pot avea o mare surpriză. Cele mai indicate modele sunt cele stil Empire. Există însă situaţii în care, chiar gravidele în 4 luni, pot opta pentru corset (cu rolul de a creea talie), fără ca acesta să incomodeze sau să strângă. Sunt însă la mijloc mici secrete croitoriceşti.
În oricare dintre aceste categorii v-aţi încadra sfatul nostru este să nu faceţi compromisuri şi să apelaţi la persoane care lucrează în domeniu, care şi-au construit o meserie din acest lucru pentru că au căpătat experienţa de-a lungul timpului şi au găsit soluţia perfectă pentru oricare dintre situaţiile întâmpinate. Nu spunem că este simplu, dar totul este posibil.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu